DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Kongens Nytorv

Følg den kommende metrostation

Metrostationen Kongens Nytorv åbner i 2019 sammen med de øvrige stationer på Cityringen, og det forventes, at metrolinjerne M1, M2, M3 og M4 vil have 90.000 daglige påstigere i 2025. Læs mere om stationen i 2019.

Se de seneste nyheder fra Kongens Nytorv og metrobyggeriet generelt. Her kan du også tilmelde dig nyhedsbrevet.

Kontakt
Har du spørgsmål eller oplever gener ved byggeriet, kan du kontakte os på e-mail nabo@m.dk eller på tlf. 72 30 20 20.

Stationen over jorden

Den eksisterende metrotrappe ved Magasin bliver fjernet, og i stedet bygger vi en ny trappe for enden af Strøget. Ved Det Kongelige Teater etablerer vi en bagtrappe, så der er to ind- og udgange til stationen.  

Når den nye metrostation er færdig, findes der hele fire elevatorer på Kongens Nytorv. På den gamle station er der en elevator i hver ende af stationsrummet, og det vil også være tilfældet på den nye.

Efter at byggepladsen på Kongens Nytorv er fjernet, vil i alt 80 kejserlindetræer blive plantet i to rækker i en rotunde omkring Krinsen på Kongens Nytorv.

Når Cityringen åbner, bliver Kongens Nytorv en af de tre mest besøgte stationer i Danmark.

Se detaljeret kort over metrostationen over jorden (pdf)