DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Priser og billetter

Rejsekort, mobilbillet eller noget helt tredje? Find den billet, der passer til dig.

Oversigt over kort, billetter og priser - DOT, Din Offentlige Transport, har her en guide, så du kan vælge den rigtige billet

Mobilbilletter - Billetter på din mobil: Enkeltbilletter og periodekort

Rejsekort - Ét kort til alle dine rejser

Enkeltbilletter - De klassiske billetter

køb billet   
(åbner ny side hos dinoffentligetransport.dk)

Samme billetsystem
I Hovedstadsområdet kan du bruge samme billet uanset, om du rejser med metro, tog eller bus. Du kan også skifte mellem transportformerne på samme billet. Eneste undtagelse er DSB’s fribilletter på fødselsdage og DSB's zonesamler-billetter, der kun er gyldige i S-tog. 

Zoner
Der er flere måder at finde ud af, hvor mange zoner du skal bruge til din rejse. Her kan du læse om zonesystemet. På Rejseplanen.dk kan du taste dine rejseoplysninger ind og få oplyst pris/zoneantal. På stationerne hænger der desuden kort, der markerer, hvor mange zoner du skal bruge. Bruger du rejsekort, behøver du ikke på forhånd at vide, hvor mange zoner, du har brug for.

Børn
Børn under 12 år rejser gratis i Hovedstadsområdet, hvis de følges med en voksen. Dog højst to børn per voksen. Børn under 16 år, der rejser uden voksen, skal indløse børnebillet. Børn mellem 12 og 16 år, skal altid have en børnebillet.
Læs om rejser med børn her

Cykler
Husk at købe en cykelbillet til metroen, og vær opmærksom på, at det i den værste travlhed ikke er tilladt at medbringe en cykel.
Læs om cykelbilletter, spærretider, cykelparkering mv.

Hunde
Små hunde i tasker rejser gratis. Men du skal købe en børnebillet til større hunde, og du må kun have én hund med.
Læs om rejser med hunde her