DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Kundetilfredshed

Hvor tilfredse er passagererne med metroen? Er toget rent? Og er servicen i orden?

Analysevirksomheden Megafon gennemfører løbende uafhængige kundetilfredshedsundersøgelser, som skal gøre metroen endnu bedre.

Undersøgelserne gennemføres ved personlige interviews med tilfældige passagerer i metroen. I 2018 blev der i gennemsnit foretaget 408 interviews hver måned. De mange interviews fordeles på forskellige tidsbånd, både på hverdage og i weekender.

Resultaterne sammenfattes i en rapport, som metroen modtager fra Megafon hvert kvartal. Rapporten afspejler kundernes vurderinger af forskellige forhold i metroen og indgår som et vægtigt delelement i metroens fortsatte arbejde med at gøre metroen endnu bedre.

Sådan læses resultaterne
Ud fra de generelle tal i kundetilfredshedsundersøgelserne, kombineret med Megafons erfaringer fra lignende undersøgelser, er det Megafons anbefaling, at metroens målsætning bør være at nå en andel på 80 procent tilfredse respondenter (det vil sige ’meget tilfredse’ eller ’tilfredse’) for de enkelte områder, som passagererne bliver bedt om at tage stilling til. 

Desuden kan metroen som delmål sætte, at 20 procent skal være ’meget tilfredse’.

Se måling for: