DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Udsmyk Byens Hegn

Både professionelle og amatører kan få lov til at udsmykke Byens Hegn. Alle skal bruge vores ansøgningsskema og vedhæfte en skitse eller visualisering af udsmykningen.

Du kan også søge om støtte fra Metroselskabet, så skal du bare huske at vedlægge et budget. Brug evt. vores budgetskabelon.

Lige nu søger vi projektforslag til Byens Hegn på Mozarts Plads. Ansøgningsfristen er søndag den 21. oktober 2018. Vær opmærksom på at der gælder særlige kriterier til denne ansøgningsrunde. Læs mere her.

Læs her hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, når du sender os en ansøgning.

Økonomisk støtte

Udbetaling af støtte til dit projekt

Hvis du har søgt om støtte fra Metroselskabet og fået den tildelt, gives den som et tilskud til det samlede budget, og du skal derfor ikke indsende regnskab eller rapport til os. Til gengæld udbetales støtten først, når det færdige værk hænger på hegnet.

Støtten udbetales enten som B-honorar eller mod elektronisk faktura, hvis du har mulighed for at udstede sådan en. Hvis du er momspligtig lægges momsen oveni støttebeløbet.

Vi har desuden samlet info om fonde og puljer, der kan være relevante for projekter på Byens Hegn, hvis Metroselskabets støtte ikke dækker hele budgettet.

Behandlingstid

Mens din ansøgning behandles, finder vi en plads til projektet

Du kan forvente svar indenfor 2 måneder efter vi har modtaget din ansøgning.

Behandlingstiden forudsætter, at vi har alle de nødvendige oplysninger. Hvis vi mangler oplysninger, hører du fra os.

Metroselskabet træffer den endelige beslutning om placeringen og tidspunkt for, hvornår du kan gå i gang. Vi forsøger dog altid at respektere dine ønsker.

Når du har fået tilladelse til at gennemføre dit projekt, udarbejder vi en kontrakt. Når den er klar, skal du mødes med vores hegnsmester på stedet, før arbejdet kan begynde.

Spørgsmål og svar

Vi får rigtig mange gode spørgsmål og svarer gerne

Der er en del spørgsmål som går igen, og derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål, så du hurtigt kan finde svar på de mest almindelige.

Hvis du ikke kan finde svaret på dit spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på byenshegn@m.dk

Læs Metroselskabets politik for behandling af personoplysninger når du sender en mail til Byens Hegn.