DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Information til byggeriets naboer

Som nabo til en byggeplads kan du få orientering om byggepladsaktiviteterne på flere måder.

Metroselskabets hjemmeside m.dk er den primære informationskanal. Hver enkelt byggeplads har en side, som løbende opdateres med information om aktiviteter på byggepladsen, nyheder og vigtige beskeder.

Nyhedsbrev til naboer
Tilmelder du dig vores nyhedsbrev, modtager du en e-mail én til to gange om måneden om aktiviteter på din byggeplads, ligesom du får en e-mail, når vi har brug for at udsende beskeder med kort varsel. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet ved at gå ind på den enkelte byggepladsside og skrive din mailadresse i den røde tilmeldingsboks. Se de enkelte byggepladser.

Varslinger

Pjecer og opslag
Vi hænger løbende opslag op på din gadedør, hvor vi fortæller om aktiviteter på byggepladsen, og hvordan det vil påvirke dig som nabo. Vi har også en række pjecer om byggeriet, som du kan få til vores Åben Byggeplads-arrangementer og til vores Åben Skurvogn-dage.

Telefonisk varslingssystem
Vi har indført et telefonisk varslingssystem, som giver os bedre mulighed for at varsle dig om akutte ændringer angående støjende arbejde på byggepladsen om aftenen og natten.

Varslingssystemet bygger på offentligt tilgængelige telefonnumre og kan sende sms’er og talebeskeder ud til naboer, hvis telefonnummer er registreret på en adresse tæt på metrobyggeriet.

Det er gratis at modtage telefonvarslingerne, og ønsker du ikke at modtage dem, kan du altid framelde dig tjenesten ved at sende os en e-mail på nabo@m.dk

Besøg metrobyggeriet

Er du interesseret i at vide mere om metrobyggeriet, er der en stribe muligheder, du kan benytte dig af. Ind imellem har vi eksempelvis mulighed for at holde Åben Byggeplads sammen med vores entreprenør. Til Åben Byggeplads inviterer vi naboer og andre interesserede til at besøge en af vores byggepladser.

Vi besøger ind imellem også de enkelte byggepladser med vores informationsskurvogn, som vi kalder Åben Skurvogn. Her kan du høre mere om arbejdets forskellige faser og gener samt få svar på dine spørgsmål.

Spørgsmål og klager
Har du spørgsmål til metrobyggeriet, eller oplever du gener i forbindelse med arbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os på e-mailen nabo@m.dk eller vores døgnbemandede telefon, 72 30 20 20.