DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Status på Cityringen

Vi indretter stationsrum og testkører de nye tog 

Metrobyggeriet har rundet en stor milepæl, da der nu er skinner hele vejen rundt på Cityringen. Alt imens er indretningen af de kommende metrostationer godt i gang, og her er vi bl.a. nået til at male cykelkældrene og de tilhørende gangarealer ligesom vi har sat vægbeklædning op på flere stationer.


Under Vesterbro, Frederiksberg og Nørrebro testkøres der lige nu på Cityringen. Men i løbet af i år udvides testkørslen til hele ringen, så den nye metrolinje er klar til at køre med passagerer, når Cityringen åbner i sommeren 2019.

Vi indretter stationspladserne

Flere og flere byggepladser går over til den sidste fase af metrobyggeriet, hvor vi indretter stationspladserne. Her anlægger vi det nye byrum ved stationerne, hvor vi lægger asfalt og fliser, planter træer og opsætter bænke og cykelstativer.

Se de nye metrostationer over og under jorden

Metro til Nordhavn

Vi er i gang med at bygge en metrostrækning med to stationer i den nye bæredygtige bydel Nordhavn i forlængelse med byggeriet af Cityringen. Endestationen - Orientkaj - er pt. den eneste metrostation over jorden, som vi er i gang med at bygge. Nordhavnslinjen står klar til brug i starten af 2020.

I 2018 går vi i gang med at lægge skinner i Nordhavnstunnelerne.

Se film fra afskeden med tunnelboremaskinen Alice 
Se film fra afslutningen på tunnelboringen

Læs mere om metrolinjen til Nordhavn

 

 

Metro til Sydhavn

I 2018 går vi i gang med at bygge fem nye metrostationer i Sydhavn. Den nye Sydhavnslinje vil gå fra Havneholmen og ned til Ny Ellebjerg, og alle stationerne vil ligge under jorden. Den nye Sydhavnslinje vil blive koblet sammen med Nordhavnslinjen, så du i fremtiden kan tage et metrotog fra Ny Ellebjerg og helt op til Orientkaj.

Læs mere om metrolinjen til Sydhavn