DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Rejseinformation

Metroen kører dag og nat, alle ugens syv dage.

Køreplan
Metroen har ikke en køreplan med faste minuttal, men kører med forskellige intervaller - helt ned til hvert andet minut i myldretiden.
Se metroens køreplan

Driftsændringer
Aktuelle driftsændringer fremgår altid af den gule boks på forsiden. Du kan også komme ud for længere rejsetid, når metroens skinner m.v. skal vedligeholdes. Typisk foregår dette arbejde om natten.
Zone- og linjekort
Metroen kører fra Vanløse over Frederiksberg og Indre By til Vestamager og Lufthavnen. Metroen dækker fire zoner, men reglen om ”ringzoner” betyder, at du maksimalt rejser 3 zoner i metroens system.


Mere info...

Metroen er udformet med mange særlige behov i tankerne

Plads til alle
Metroen er udformet med tanke på mange forskellige slags passagerer og behov. Togene er fx i samme niveau med perronen, så kørestolsbrugere og rejsende med cykler oplever mindst mulig gene ved påstigning. Der er også særlige forhold, der gør sig gældende for bl.a. blinde, allergikere og rejsende med hunde.
 
Parkering
Der er mange muligheder for at parkere uden for centrum og tage metroen det sidste stykke. Der er også særlige billettyper, som kombinerer parkeringsbillet med transportbillet.
 
Til og fra Københavns Lufthavn
Metroen er forbundet direkte med Københavns Lufthavn. Med metroen ankommer du direkte til Terminal 3. På metrostationen kan du bl.a. finde check-in automater, hvor du kan checke din bagage ind, så snart du ankommer.
 
Rejseregler og rejsegaranti
Metroen deler rejseregler med DSB og Movia. Det er i Rejsereglerne, du kan få svar på alt det tekniske angående de enkelte trafikselskabers regler og tilbud. Metroen har også en rejsegaranti, som du kan gøre brug af, hvis metroen er skyld i store forsinkelser på din rejse.