DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Rejs med cykel

Vil du have din cykel med i metroen, skal du huske at købe en cykelbillet.

Her kan du læse om at tage cyklen med i metroen og billetter til cykler: dinoffentligetransport.dk/hjaelp-til-billetter/rejseregler/cykler/

Cykelspærretid
Du må ikke tage din cykel med i myldretiden – det vil sige alle hverdage mellem kl. 7.00 - 9.00 og igen om eftermiddagen mellem kl. 15.30 - 17.30. Cyklen må ikke befinde sig i metrotoget i de tidsrum, og det er altså ikke nok at være steget på toget inden myldretiden begynder.

Check cyklen ind med rejsekort ved rejsens start
Husk cykelbillet/at checke din cykel ind, hvis du tager den med i metroen. 

Du kan også købe en mobilbillet til din cykel eller købe et rejsekort flex til din cykel.

Ladcykler og andre store cykler
Christianiacykler, longjohns, andre ladcykler m.v. må ikke medtages i metroen.

Foldecykler
Foldecykler, der fylder mindre end 30 x 60 x 100 cm, må gerne medtages i hovedstadens kollektive trafik uden køb af en cykelbillet. Cyklen skal transporteres sammenfoldet under hele rejsen og i omsluttende emballage.

Vis hensyn
Er der ikke plads til cyklen i toget, beder vi dig vente på det næste. Husk, at når du har din cykel med, er det på eget ansvar, og du skal selvfølgelig altid tage hensyn til dine medpassagerer. Metro Stewarder kan også uden for spærretiden afvise cykler, hvis der ikke er plads i toget.

Cykler og kontrolafgifter
Rejser du med cykel uden cykelbillet, har du cyklen med i cykelspærretiden, eller overholder du på andre måder ikke cykelreglementet, risikerer du at skulle betale en kontrolafgift på 100 kr. Har du fået en kontrolafgift for at medbringe en cykel i spærretiden, må du ikke fortsætte rejsen med cykel.

Cykelkældre
Du kan naturligvis helt gratis parkere din cykel i de videoovervågede cykelkældre – dem finder du på følgende metrostationer:

  • Forum
  • Nørreport
  • Kongens Nytorv
  • Amagerbro
  • Lergravsparken