DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Turist i København

Oplev byens seværdigheder. Metroen bringer dig hurtigt rundt, dag og nat.

Metroen bringer dig tæt til seværdigheder som Rosenborg Slot, Rundetårn, Strøget, Nyhavn og Det Kongelige Teater midt i byen. Nye, spændende Københavneroplevelser er kun en kort metrotur væk.

Omkring City
Du kan også slå et smut forbi DR Byen og se prisvindende, moderne arkitektur i Ørestad. Har du lyst til at komme ud i det fri, byder Amager Strandpark og naturområdet på Vestamager på grønne oplevelser tæt på byen.
Se metroens linjeføring og rejsetider

Metro hele døgnet
Du behøver ikke planlægge din Københavnerdag i detaljer, for metroen kører med få minutters mellemrum i dagtimerne. Om natten er der afgang hvert 15-20 minut, så du kan også udforske byens natteliv. Metroen kører døgnet rundt, alle ugens dage.
Se metroens køreplan

Billetter
Der findes mange billettyper, og de gælder både til metro, tog og bus. Til turister er der et par oplagte billettyper:

  • City Pass – ubegrænset transport i det centrale København. Billetten kan bestilles til din mobil i forvejen.
  • Copenhagen Card – ubegrænset transport i hele Hovedstadsområdet og gratis entré til en stribe seværdigheder.

Find den billet, der passer dig og dit behov. Læs om billettyper her

Parkering
Du kan med fordel parkere uden for byen og tage metroen ind til centrum.
Læs mere her

Københavns lufthavn
Skal du til eller fra Københavns lufthavn, er metroen et oplagt valg. Du bliver kørt direkte til og fra Terminal 3 hele døgnet.
Læs mere her

Det skal du se i København
København byder på alt fra store kulturelle oplevelser til hyggelige cafeer og spændende shopping. Få inspiration til dit besøg på disse sites:

Køb City Pass

Her kan du købe en mobilbillet. Hvis du vil læse om alle de forskellige billettyper, se priser m.m., så klik her. Er du interesseret i Rejsekortet, så klik her.