DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Grupperejse

Rejser I som en hel gruppe, tilbyder metroen en service, der kan gøre rejsen ekstra behagelig og sikker.

På perronens gule opkaldspunkter kan I komme i kontakt med metroens kontrolrum. I kan fortælle, hvor I befinder jer, hvilket tog I skal med, og hvor mange I er. Kontrolrummet vil så sørge for, at dørene holdes åbne, til I alle er inde i toget.

I toget kan I enten henvende jer til en Metro Steward eller bruge det gule opkaldspunkt til at kontakte kontrolrummet for at sige, hvor I skal af, så I er sikre på at komme af toget på en god måde.

Vis hensyn
Mens I venter på perronen, er det vigtigt, at I ikke står foran dørene, når togets passagerer skal ud. Lad passagererne komme ud, inden I stiger på toget. På rulletrapperne skal I sørge for at stå til højre på trappen, så andre passagerer kan passere til venstre, hvis de har travlt.

Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte Metro Kundeservice.