DIN SIKKERHED ER VIGTIG FOR OS!

Din sikkerhed er vigtig for os. Derfor vil vi gerne informere dig om vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Her kan du læse om, hvordan vi behandler de personlige oplysninger, du måtte have givet til os. Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​

Du kan læse vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger her​ LUK

Zone- og linjekort

Metroen kører fra Vanløse over Frederiksberg og Indre By til Vestamager og Lufthavnen.

Metroen har to linjer:

  • M1 kører mellem Vanløse og Vestamager
  • M2 kører mellem Vanløse og Lufthavnen

Maksimalt 3 zoner i metroen
Når du køber en billet, skal du betale for antallet af zoner, som du kører i - inklusiv den zone, hvor du starter rejsen. Der er dog en regel om ”ringzoner”, som gør, at du maksimalt skal betale for 3 zoner i metroens system. Husk i øvrigt, at du altid skal have billet til minimum 2 zoner pr. person.

Tjek zoneantallet
I tvivl? Du kan altid indtaste start- og slutdestination på rejseplanen.dk – den vil så fortælle dig, hvor mange zoner der er. 

På hver station hænger der desuden kort, der markerer, hvor mange zoner du skal bruge.

Vil du gerne være helt fri for at tænke i zoner, kan du erhverve dig et rejsekort, hvor det eneste, du skal være opmærksom på, er at få checket ind og ud af systemet.

Mere om zonesystemet? Se Vejledning- brug af kort og billetter

Rejsetider
Det letteste er at tjekke rejseplanen.dk - her regnes også tiden det tager at gå til stationen og eventuelle skift med. Men du kan få en ide om minuttal mellem stationerne her: Se rejsetider mellem stationerne

Adresser
Se adresser på alle metrostationerne